fbpx

Edina i Adnan B.

“Za osjećaj kad je naše zlato došlo na svijet nemam riječi da ga opišem, naše suze radosnice su raznježile kompletno osoblje tokom poroda.”

Dragi naši,

Naše zlato sada ima dva mjeseca i unijelo je veliku radost u naše živote. A sjećamo se prvog susreta sa osobljem klinike i razgovora sa Doktorom, koji nam je ulio nadu da ćemo i mi jednog dana postati roditelji. Bilo je teško doći do novca tako da smo suprug i ja privremeno napustili našu zemlju. Vratili smo se tri godine poslije, ja sam tada imala 37 godina. Bez imalo oklijevanja odlučili smo povjerenje ukazati klinici “New Life”. Divan pristup, ljubaznost i ohrabrenje osoblja klinike puno su nam značili. Terapija je bila jednostavna, slijedili smo upute Doktora i nakon devet godina braka postali smo roditelji našeg lijepog zlata.

Sigurni smo da je nemoguće zamisliti kakav je osjećej kad nakon toliko vremena saznate da ste blizu ostvarenja životnog sna. Trudnoća je najljepše što sam doživjela, radovali smo se svakoj kontroli, a uz osoblje klinike “New Life” sve je prošlo opušteno i nevjerovatno brzo. Za osjećaj kad je naše zlato došlo na svijet nemam riječi da ga opišem, naše suze radosnice su raznježile kompletno osoblje tokom poroda.

Svima koji nisu ostvarili svoje snove želimo reći da ne gube vrijeme na nepotrebne preglede i pretrage, kroz sve to smo i mi nepotrebno prošli. Potražite isključivo stručnjake iz ove oblasti.

Srećom, u našem gradu sada postoji klinika koja može pomoći.

Od srca zahvaljujemo klinici “New life” uz iskrene želje da što veći broj parova ostvare svoj san da postanu roditelji.

Edina i Adnan B.

Želite li da obavimo razgovor?​

Nama će biti zadovoljstvo. Pozovite nas ili popunite kontakt formu i javit ćemo vam se uskoro.
Besplatni info broj 080 020 311

Google reCaptcha: Invalid site key.

Radno vrijeme

Ponedjeljak – petak 08:00 – 16:00
Subota: 08:00 – 12:00
Nedelja neradna

Telefon

BESPLATAN INFO (080) 020 311
+387 (033) 781 735

Adresa

Bulevar Meše Selimovića 17a, 71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina