fbpx

Zašto NewLife?

Istražite vaše opcije

Dobrodošli na polikliniku NewLife. Možda se prvi put susrećete sa problemom neplodnosti ili možda tražite alternativna mišljenja i konsultacije. U svakom slučaju, razumijemo i tu smo za Vas. U poliklinici NewLife, naša medicinska ekspertiza svjetske klase, revolucionarna tehnologija i pristup usmjeren ka pacijentu pružit će Vam njegu i podršku koja Vam je potrebna. Od naših liječnika, embriologa i medicinskih sestara, do naših finansijskih i pravnih koordinatora i timova za psihološku podršku, svi smo ponosni što nudimo jednostavne savjete i pogodnosti koje Vam pomažu da ostanete pozitivni i fokusirani na uspjeh.

Naši liječnici pružaju nadzor koji nudi viši nivo personalizirane njege i priliku da svaki dan dobijete odgovore na Vaša pitanja. Poliklinika NewLife će i dalje ostati vjerna istom primarnom cilju davanja ekskluzivne njege svakom pojedinačnom pacijentu ka putu da ostvare svoje snove da postanu roditelji zdravih beba. Cilj nam je da nastavimo primjenjivati najbolja svjetska istrazivačka iskustva i inovativne tretmane po kojima smo prepoznatljivi.

Stopa uspješnosti ICSI metodom

Preko 1.000 rođenih beba, od toga:

Mislimo o Vama ...

Prolazak kroz medicinski potpomognutu oplodnju može biti zahtijevan. Zbog toga pružamo smjernice namijenjene budućim roditeljima kako bismo ispunili njihove snove o potomstvu.

Poliklinika NewLife pored medicinskih informacija svakom svom klijentu nudi i:

Financijsko savjetovanje

Pravno savjetovanje

Psihološko savjetovanje

Naše konsultacije pokrivaju sve što budućim roditeljima treba.

Prijavite se na newsletter

Radno vrijeme

Ponedjeljak – petak 08:00 – 16:00
Subota: 08:00 – 12:00
Nedelja neradna

Telefon

BESPLATAN INFO (080) 020 311
+387 (033) 781 735

Adresa

Bulevar Meše Selimovića 17a, 71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina