Uslovi korištenja

USLOVI KORIŠTENJA

 

Ovim dokumentom opisano je kako PZU NewLife, Lepenička 1, 71000 Sarajevo (u daljnjem tekstu NewLife) obrađuje osobne podatke.
Politika privatnosti se primjenjuje na sve osobne podatke korisnika koje prikupljamo i obrađujemo. Kontaktni podaci prikupljeni na našim web stranicama neće biti javno objavljeni niti će koristiti za bilo što drugo, osim za slanje odgovora na vaš upit!
Svoje osobne podatke u gore navedene svrhe dajete dobrovoljno što potvrđujete dajući jasnu i nedvosmislenu saglasnot. Navedeni podaci su nam nužni kako bi se ispunile svrhe u koju se prikupljaju i neće biti korišteni ni u koju drugu svrhu bez ishođenja vaše izričite saglasnosti. Slijedom navedenog, ako uskratite tražene osobne podatke, NewLife neće moći postupiti po tom zahtjevu.
Obavještavamo vas da u svakom trenutku možete povući privolu na obradu vaših osobnih podataka bez posljedica te da će vašem zahtjevu biti udovoljeno u najkraćem mogućem roku. Nakon povlačenja vaše saglasnosti vaši osobni podaci više neće biti obrađivani te će u skladu s internim aktom NewLife-a biti brisani ili uništeni na siguran način.
Vaši osobni podaci neće se prosljeđivati trećim osobama izvan NewLife-a. U slučaju davanja vaših osobnih podataka na korištenje trećim osobama, NewLife će vas o tome prethodno informirati u skladu s važećim propisima o zaštiti osobnih podataka.
Vaši osobni podaci neće se prosljeđivati trećim zemljama ili međunarodnim organizacijama.
NewLife će vaše osobne podatke obrađivati u skladu s opisanom svrhom, u razdoblju u kojem je obrada tih podataka nužna radi postizanja svrhe u koju su prikupljeni, a najduže u roku određenom internim aktom kojim se uređuje obrada i pohrana tih podataka.
Osobne podatke koje prikupimo o vama čuvamo u sigurnom okruženju. Vaši osobni podaci su zaštićeni od neovlaštenog pristupa, otkrivanja, uporabe, izmjena ili uništenja od strane bilo koje organizacije ili pojedinca. Obrađeni podaci pohranjuju se u našim prostorijama i IT sustavima, ali ponekad podatke pohranjujemo na servere naših pouzdanih davatelja usluga (trusted service provider). Osigurat ćemo da se osobni podaci drže na sigurnom mjestu (koje uključuje razumnu administrativnu, tehničku i fizičku zaštitu kako bi se onemogućilo neovlašteno korištenje, pristup, razotkrivanje, kopiranje ili izmjena osobnih podataka), kojem mogu pristupiti samo ovlaštene osobe.

Za sva pitanja i informacije vezane uz ostvarivanje vaših prava na zaštitu osobnih podataka, slobodno se obratite na e-adresu info@newlife.ba 


PRAVILA O KORIŠTENJU KOLAČIĆA

 

Pravila o kolačićima
Kako bi se osigurao ispravan rad ovog website-a, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male datoteke poznate pod nazivom kolačići (cookies).

Što su kolačići (cookies)?
Kolačić je mala podatkovna datoteka koja se pohranjuje na vaše računalo ili mobilni uređaj pri posjetu određenom website-u. S pomoću kolačića website pamti vaše radnje i željene postavke (poput korisničkog imena, jezika, veličine fonta i drugih željenih postavki koje se odnose na prikaz) tokom dužeg razdoblja, pa ih nije potrebno ponovno unositi pri svakom povratku na website odnosno pri prelasku s jedne njegove stranice na drugu.

Na koji se način koristimo kolačićima?
Na nekim se našim stranicama koristimo kolačićima koji nisu prijeko potrebni za prikaz website-a, no omogućit će vam ugodnije pregledavanje. Te kolačiće možete izbrisati ili blokirati, ali ako to učinite, neke funkcije te stranice možda neće raditi kako je predviđeno. Kolačiće na web stranici koristimo na slijedeći način:
– kolačić za definiranje jezika preglednika,
– kolačići za praćenje statistike posjećenosti web stranice,
– korisničke sigurnosne kolačiće, koji se koriste za spriječavanje zloupotreba autentičnosti i za zaštitu od CSRF hakerskih napada,
– kolačić za definiranje prikaza pop-up prozora na dnu stranice i za aktivaciju ili deaktivaciju pojedinih kategorija kolačića,
– ažuriranje kolačića,
– dozvolu koju nam dajete klikom na pojedinu kategoriju kolačića možete u bilo kojem trenutku povući,

Prijavite se na newsletter

Radno vrijeme

Ponedjeljak – petak 08:00 – 16:00
Subota: 08:00 – 12:00
Nedelja neradna

Telefon

BESPLATAN INFO (080) 020 311
+387 (033) 781 735

Adresa

Bulevar Meše Selimovića 17a, 71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina