Nermina i Mirsad Dlakić

Transfer je bio 14. februara, a za 12 dana smo radili Betu. Nalaz je bio pozitivan! Od tog nevjerovatnog osjećaja suze su nam krenule!

Dragi prijatelji!

Želimo vam ispričati jednu priču koja traje 16 godina. U brak smo stupili 1999. godine i nadali smo se da ćemo se ubrzo ostvariti kao roditelji. No međutim ništa…
Okrenuli smo se klasičnoj i alternativnoj medicini. Kod ljekara dijagnoza “neobjašnjiva bračna neplodnost”, a kod alternativaca probaj ovo, probaj ono, popij ovaj čaj, namaži se sa ovim… i opet ništa.

Vjerujte izgubili smo nadu.

Negdje u jesen 2014. godine supruga je gledala emisiju na televiziji gdje je tema bila bračna neplodnost i IVF postupak. Gosti su bili pacijenti sa svojim potomstvom i ljekari klinike New Life. Željela je da gledamo zajedno ali nisam imao snage. Par dana poslije emisije sjedio sam u jednom kafiću gdje je došao jedan moj prijatelj sa malom djevojčicom. Uslijedila su dječija pitanja: Imaš li ti bracu? –Nemam. A seku? –Nemam. A imaš li ženu? –Imam. Pa kako nemaš ni bracu ni seku? Vjerujte mi ne znam odgovor. Iz kafića sam izašao kao u bunilu. Došao sam kući i odmah sam obavijestio suprugu da istog momenta zovemo kliniku.

Poziv je uslijedio, dogovoren je termin, zatim su uslijedili pregledi, nalazi i terapija. Transfer je bio 14. februara, a za 12 dana smo radili Betu. Nalaz je bio pozitivan!

Od tog nevjerovatnog osjećaja suze su nam krenule! Osjećaj je bio neopisiv! Poslije toga redovne kontrole na klinici i evo već je supruga u 8. mjesecu trudnoće.

Hvala prijateljima i rodbini, a posebno VELIKO HVALA ljekarima i osoblju klinike New Life koji su nam pomogli da ostvarimo svoj san, da postanemo roditelji!                                                                     

Nermina i Mirsad Dlakić

Želite li da obavimo razgovor?​

Nama će biti zadovoljstvo. Pozovite nas ili popunite kontakt formu i javit ćemo vam se uskoro.
Besplatni info broj 080 020 311

Google reCaptcha: Invalid site key.

Radno vrijeme

Ponedjeljak – petak 08:00 – 16:00
Subota: 08:00 – 12:00
Nedelja neradna

Telefon

BESPLATAN INFO (080) 020 311
+387 (033) 781 735

Adresa

Bulevar Meše Selimovića 17a, 71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina